Montering af køkken

Montering af køkken

Et nyt køkken kan give hjemmet helt nyt liv og skal du alligevel i gang med en ombygning eller renovering af hjemmet, så overvej, om ikke det er investeringen værd at få et nyt køkken samtidig. Står du i den situation at du allerede købt nyt køkken, så bistår vi gerne med monteringen.
Vi har skrabet mange års erfaring sammen og kan rådgive om den optimale køkkenløsning og samtidig undgå faldgruber. Vi tilbyder montering af nyt køkken på hele Fyn og vi garanterer et flot og professionelt resultat hver gang.

Få en snak om dit nye køkken


Døre & vinduer

Døre & vinduer

Skal du have døre og vinduer så kontakt os for vejledning og et uforpligtigende tilbud. Vi hjælper med udskiftning af døre og vinduer i Odense og resten af Fyn, og assisterer også gerne ved reparation og vedligeholdelse af gamle døre og vinduer. Vi yder rådgivning om valg af materialer og produkter baseret på dine behov og mange års erfaring inden for tømrerfaget.

Få mere at vide om nye døre og vinduer


Nyt tag & tagkonstruktion

Nyt tag & tagkonstruktion

Står du foran at skulle have nyt tag eller ny tagkonstruktion? Efter mange års slid kan det være tid til et nyt tag på et hus, og der vil i sådan en situation være næsten uanede muligheder for at ændre på designet og udseendet på din bolig. Det er naturligvis også en option blot at vælge samme udseende som det eksisterende. Hos De Fynske Tømrere kan vi, på baggrund af mange års erfaring med tagløsninger, rådgive dig til den bedste løsning - både hvad angår det energibesparende men også det æstetiske.

Få gode råd og et uforpligtende tilbud


Gulve

Gulve

Hvilket gulv passer bedst ind i din stue? Eller dit køkken? Måske skal din garderobe eller dit badeværelse have nyt gulv? Det er et spørgsmål, man med fordel kan stille sig selv, inden man går i gang med at rive det gamle gulv op og lægge det nye på. Et gulv har markant betydning for et rums samlede udtryk, hvor hele rummet med ét kan løftes til et helt nyt niveau. Vi bidrager gerne med råd, vejledning og ikke mindst godt håndværk, når du skal vælge nyt gulv. På den måde er du sikker på at få præcis det gulv og det look der er med til at give den 'wow'-effekt som de fleste efterspørger.

Lad os rådgive dig til det helt perfekte gulv

logo hvidt med kort big

Lahnsgade 48, 5000 Odense C  ·  Tlf. 30 23 69 00  ·  kontor@defynsketomrere.dk 

logo med kort big

facebook icon mobile   instagram icon mobile